Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Lemonade


Lemonade
Οι ζέστες έχουν αρχίσει να σφίγγουν και η κάθε ημέρα που έρχεται ,έχει κανα δυό βαθμούς παραπάνω απο την προηγούμενη.
Καλοκαίρι! Καλοκαιράκι! Η αγαπημένη μου εποχή!
Λατρεύω να κάθομαι τα απογεύματα στο μπαλκόνι και να φτιάχνω με την Λυδία κολιέ και βραχιολάκια από fimo. Καθόμαστε με τις ώρες και πλάθουμε τις δημιουργίες μας, διαλέγουμε τα πιο χαρούμενα και καλοκαιρινά χρώματα. Πολλές φορές τα χρώματα που διαλέγουμε είναι βάσει των ρούχων μας. Φτιάχνουμε τα κατάλληλα αξεσουάρ για συγκεκριμένα φουστάνια. Το αγαπημένο χρώμα της Λυδίας είναι ένα άσπρο που φωσφορίζει στο σκοτάδι. Όταν τελειώσουμε με το πλάσιμο, τα βάζουμε στον φούρνο και έπειτα ,αφού τα βουτήξουμε σε παγωμένο νερό (μαζί με τα πόδια μας για να δροσιστούμε…!) τα περνάμε με το ειδικό βερνίκι για να γυαλίζουν…και έτοιμα…
Όταν όλα τελειώσουν ,μαζί και το  να ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽εκριμύμενα και καλοκαιρινpret a porter των δημιουργιών, έρχεται η μεγάλη στιγμή της δροσιάς και της ανταμοιβής μας. Γεμίζουμε απο ένα ποτήρι η καθεμιά με σπιτική λεμονάδα της μαμάς με μπόλικα παγάκια και μέντα.ΑΠΙΘΑΝΗ. Είναι ό,τι πρέπει. Η Λυδία την θέλει πιό γλυκιά γι’αυτό βάζουμε λίγο παραπάνω   λεμονάτο σιρόπι στο νεράκι.Εμένα πάλι μου αρέσει πιο ξινή . Στον μπαμπά μας αρέσει να την βάζει στο mojito του. Μιά φορά δοκίμασα να την χρησιμοποιήσω σαν σιρόπι για ένα sorbet φράουλα που είχα φτιάξει και πραγματικά απογειωθήκαμε !
Αυτή η λεμονάδα είναι καταπληκτική!
Είναι φτιαγμένη με βιολογικά , ακέρωτα λεμόνια από τον κήπο του παππού στην Ζαχάρω και μιας και οι λεμονιές του έχουν φορτωθεί και θέλουν λίγο ξαλάφρωμα, είπαμε να φτιάξουμε και για εσάς.
Δεχόμαστε παραγγελίες.
Με ένα μπουκάλι 1 λίτρου συμπηκνωμένο χυμό λεμόνι, μπορείτε να δροσιστείτε πάρα πολλές φορές μέσα στο καλοκαίρι…και κοστίζει μόνο 15 ευρώ.
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου τηλεφωνικώς ή μέσω facebook. 
Homemade Lemonade

Homemade Lemonade 15 euro.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου