ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ (από το περιοδικό elle a’ table)
ΥΛΙΚΑ:
- 200γρ.κουβερτούρα
- 6 ασπράδια
- 2 κρόκους
- 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
- 4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτοs
- λίγο βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C. Βουτυρώνουμε τις θήκες. Λιώνουμε σε μπεν-μαρί την κουβερτούρα μαζί με την κρέμα γάλακτος. Χτυπάμε τους κρόκους. Κάνουμε μαρέγκα, προσθέτοντας σιγά-σιγά τη ζάχαρη. Ρίχνουμε τη μαρέγκα στη σοκολάτα αργά-αργά. Βάζουμε το μίγμα στις θήκες και ψήνουμε για 10΄-15΄ανάλογα με το μέγεθος.
Σερβίρεται ζεστό, κατά προτίμηση με παγωτό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
An vgei opos stin teleutaia photo tote lupamai alla den einai soufle.An vgei opos stin proti ok.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓιατί το λες αυτό αγαπητέ/ή ανώνυμε/η? Πως ακριβώς πιστευεις πως είναι ένα σουφλέ?
ΑπάντησηΔιαγραφή